Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Kind Market, proiectul care readuce trocul ca monedă de schimb între business-uri mici și freelanceri

no.mad-kind-market-1024x576.jpg

Kind Market, No.Mad Talks

300 de antreprenori și freelanceri fac barter în plină criză economică pentru a continua să comunice despre afacerile lor. La Kind Market s-au făcut în mai puțin de o lună peste 700 de match-uri. Adică cererea s-a întâlnit cu oferta cu zero bani implicați în această afacere.

17 % dintre români sunt freelanceri, cu 3 procente mai mulți față de media europeană. Pandemia de coronavirus i-a afectat enorm, dar mulți dintre ei încep să se replieze: fie acceptă să lucreze pe bani mai puțini, fie folosesc cel mai vechi schimb comercial din istorie - trocul, sau în termeni noi economici - barter.Se întâmplă la Kind Market. Un proiect lansat de o lună, care reușește să deblocheze cererea și oferta într-un moment în care business-urile mici nu își mai permit să investească financiar în promovarea online, iar freelancerii care se ocup de comunicare și strategii de social media duc lipsă de proiecte.Iunieta Sandu, freelancer la rândul ei, a observat fenomenul și a întrebat cele două părți ce ar oferi într-o lume fără bani. I-a povestit Andreei Pietroșel că în Kind Market deja s-au înscris 300 de antreprenori și freelanceri care au peste 700 de colaborări acum.

 

 
Iunieta Sandu, Kind Market: În nici o lună s-au înscris 300 de antreprenori și freelanceri care au peste 700 de colaborări acum