Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Sănătatea FM cu Magda Niculescu

Invitata mea din această seară, la Sănătatea FM este Magda Niculescu, Turnaround Executive Coach. 

Cariera de coach a Magdei a urmat după 15 ani de management în mediul corporate. Are două diplome Masters în Business la Ecole Superieure des Affaires de Grenoble şi o licenţă în Psihologie la Universitatea Bucureşti. S-a format ca şi coach în Marea Britanie şi SUA şi deţine numeroase alte certificări profesionale. Lucrează de 8 ani cu lideri care îşi doresc să atingă excepţionalul, atât în performanţa lor profesională cât şi ca oameni împliniţi pe toate planurile. 

S-a specializat în schimbări radicale - ale companiilor (Business Turnaround, Leadership & Engagement Turnaround) sau ale unor vieţi individuale (Life Turnaround). 

Amprenta Magdei este “Coachingul Transformaţional”, care defineşte un mod de abordare cu putere de metamorfoză: clientul nu îşi îmbunătăţeşte substanţial doar zona de dezvoltare vizată iniţial, ci obţine rezultate remarcabile pe ansamblu. 

Pe lângă coaching, Magda mai face consultanţă, scrie şi facilitează ateliere sau training-uri despre subiecte care catalizează realizări şi experienţe ieşite din comun.