Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Sănătatea FM cu Dr. Florin Lăzărescu

În afară de expertiza medicală şi rolul managerial de la Trident, Dr. Florin Lăzărescu este membru fondator şi Președinte al Societăţii Europene de Cosmetică Dentară (ESCD) şi Corporate Director în cadrul Societăţii de Stomatologie Estetică din România (cea mai importantă societate de profil din ţară).

Este şi Redactor Şef al ziarelor Dental Tribune şi Today (ediţiile româneşti) şi autorul cărţii “Incursiune în estetica dentară”, volum distribuit în România în peste 10.000 de exemplare. Ca o recunoaştere a meritelor sale, anul trecut, Quintessence, publică acest volum în limba engleză şi ... chineză. 

În interviul din seara aceasta, am ales să vorbim despre cele mai importante decizii pe care ar trebui să le luăm în legătură cu sănătatea şi estetica danturii. 

Cum alegem şi folosim aţa dentară, apa de gură sau pasta de dinţi, cu ce frecvenţă ar trebui să vizităm medicul stomatolog, cum ar trebui să facem corect un periaj dar şi informaţii legate de clătitul cu ulei ('oil pulling') sau duşurile bucale.

 

Toate edițiile emisiunii Sănătatea FM: https://www.rfi.ro/tag/sanatatea-fm