Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Povestea We Singing Colors continuă cu „Lone Learner”

wesingingcolors1.jpg

Andrei Hategan si Roxana Niculae (We Singing Colors - Facebook)

Au impresionat cu "Made of wool, made of heavy metal", primul produs discografic We Singing Colors. Pe 14 februarie, We Singing Colors lansează al doilea album numit "Lone Learner". 11 piese noi, concepute pe drumuri, în turnee, testate în concerte, și lucrate în diferite studiouri.

We Singing Colors este o formație indie pop - folk din București. A început ca un duo acustic în 2011 și pe langa muzica lor, au atras atenția publicului cu apariția live în locuri neașteptate. Au cântat în taxi, în pădure sau în Turnul Sfatului din Sibiu. Cu single-ul “Before The Storm” lansat cu doar câteva zile înainte de album, “Lone Learner” propune piese testate în ultimii ani în concerte, compuse aproape imediat după lansarea albumului de debut. De altfel, în tot acest interval, 4 piese de pe acest nou material s-au concretizat în videoclipuri, iar alte două au fost înregistrate video, din concertele We Singing Colors. În urmă cu aproape doi ani, We Singing Colors cânta în premieră la RFI o viitoare piesă de pe al doilea album, "Say You're Mine".

“Am trecut în toți anii ăștia în care am construit albumul, prin diverse idei și piese care au fost duse, sau nu, până la capăt unele dintre ele, și am tot sortat și selectat până când am ajuns la cele 11 de pe album. Deci, din punctul nostru de vedere, normal total subiectiv, nu am pus nici o piesă care să plictisească sau în care să nu credem.” Roxana Niculae.

De la albumul "Made of wool, made of heavy metal", We Singing Colors a reușit să-și prezinte muzica în multe concerte în cluburi și festivaluri din țară și străinătate. A urmat o serie de concerte și înregistrări în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, apariții live la radio și pe scene din Spania, Bulgaria și Moldova. Este trupa care a sustinut un concert în tren, pe cea mai veche cale ferată din România, un live într-o pădure și un duplex București – Melbourne, direct din dormitor în fața a câtorva mii de oameni.

 

 

În cei șase ani de activitate ai trupei, au fost cu mici schimbări în componență. Astăzi, alături de Roxana Niculae și Andrei Hațegan, We Singing Colors mai înseamnă Cosmin Dumbravă (tobe) și Cosmin Postolache (clape).

Albumul “Lone Learner” ajunge în mâinile fanilor la concertul de lansare programat miercuri 14 februarie în Expirat. Pentru 30 de lei, primiți albumul + acces liber la concertul de lansare „Lone Learner”. Albumul va fi disponibil în majoritatea serviciilor de streaming online aproape imediat după lansarea oficială.

Despre acest nou album dar și despre evenimentul de lansare, aflați mai multe amănunte din interviul realizat împreuna cu Roxana Niculae și Andrei Hațegan, în RFI360.

 

 

Alte ediții ale emisiunii RFI360: https://www.rfi.ro/tag/rfi360