Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Actualitatea de joi, 8 martie 2018

ecaterina_andronescu.jpg

Ecaterina Andronescu, ministrul Educației
Sursa imaginii: 
Facebook

Două zile până la Congresul extraordinar al PSD... Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD  a expirat în această după amiază.... Ecaterina Andronescu s-a decis: Candidează pentru funcţia de preşedinte executiv, în timp ce Codrin Ștefănescu țintește poziția de secretar general al social-democraților.

sumarul emisiunii 40 de minute

 Presedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, este astazi in vizita  oficiala la Bucureşti......Doua subiecte delicate pe agenda: situatia lui Sebastian Ghiță, care a fugit in Serbia in urma cu mai bine de un an si problema recunoaşterii independenţei Kosovo...

Zidul care inconjoara Palatul Parlamentului trebuie daramat. Solicitarea vine de la Uniunea Salvati Romania care propune ca in jurul Casei Poporului sa fie amenajat un parc de mari dimensiuni.

Iar de Ziua Internationala a Femeii, angajatele din Spania au sarbatorit cu o grevă fără precedent pentru a protesta faţă de inegalitatea de gen şi discriminarea sexuală. Si în România au fost organizate proteste faţă de violenţa domestică.

 

Toate edițiile emisiunii 40 de minute: http://www.rfi.ro/tag/40-de-minute

   

 
Emisiunea 40 de minute din data de 8 martie 2018