Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Actualitatea de joi, 12 iulie 2018

donald.jpg

Donald Trump: angajamentul SUA față de NATO rămâne foarte puternic
Donald Trump: angajamentul SUA față de NATO rămâne foarte puternic

Poate cel mai tensionat summit de la înființarea Alianței ia sfârșit la Bruxelles. Provocator, până la amenințare, Donld Trump anunță în final că aliații s-au angajat să majoreze cheltuielile de apărare iar angajamentul SUA față de NATO rămâne foarte puternic...

sumarul emisiunii 40 de minute

Judecătorul Cristi Danileț a sesizat CSM și Inspecția Judiciară dupa declaratiile lui Liviu Dragnea in legatura cu influentarea unui judecator suprem.......Liderul PSD a sustinut că un ofițer dintr-un serviciu de informații i-ar fi relatat că au existat presiuni asupra completului de judecată care l-a condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive.

Miniştrii europeni de Interne examinează astazi la Innsbruck, noi planuri vizând împiedicarea venirii migranţilor pe coastele europene..este prima reuniune organizată sub patronajul preşedinţiei austriece a Uniunii, care apără opţiuni radicale. Desi fenomenul a inregistrat o scadere, dupa episodul Aquarius s-au intetit din nou tensiunile între statele membre.

Si...odată cu transferul lui Ronaldo la Juve, Fiat speră să vândă mai multe maşini, insa angajaţii companiei italiene sunt nemulţumiţi de cheltuielile făcute pentru achiziţionarea starului portughez şi vor să intre, de luni seara, în grevă.

 

Toate edițiile emisiunii 40 de minutehttps://www.rfi.ro/tag/40-de-minute

Emisiunea 40 de minute din data de 12 iulie 2018