Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Actualitatea de vineri, 14 septembrie 2018

familie.jpg

PSD ar vrea două zile de vot pentru referendumul pe tema redefinirii familiei
PSD ar vrea două zile de vot pentru referendumul pe tema redefinirii familiei

PSD ar vrea două zile de vot pentru referendumul pe tema redefinirii familiei. Pentru ca asta sa se intample, este nevoie de modificarea legii, care prevede că ziua scrutinului este duminica.

sumarul emisiunii 40 de minute

Tensiunile din PSD se pastreaza! Tabăra nemulțumiților încearcă să-i convingă pe liderii din teritoriu că Liviu Dragnea trebuie să facă un pas înapoi....Este vehiculata ideea ca Viorica Dancila sa fie sef interimar al social-democratilor. Pe de alta parte Liviu Dragnea ar intentiona sa convoace o şedinţă a Comitetului Executiv în a doua jumătate a lunii septembrie.

Dupa ce acum o saptamana, un imobil fara autorizatii a ars, se fac verificări la blocuri în construcţie sau recent finalizate din Sectorul 5 al Capitalei. Două imobile nu aveau autorizaţie de construcţie, iar proprietarii nu aveau contracte de vânzare-cumpărare. Un dosar penal a fost întocmit.

”Organizarea festivalurilor comunității LGBT care contribuie la răspândirea principiilor imorale, trebuie condamnată cu fermitate, chiar scoasă în afara legii”. Este declaratia presedintelui moldovean Igor Dodon in conditiile in care astazi, la Chisinau, a început Congresul Mondial al Familiei.

 

Toate edițiile emisiunii 40 de minutehttps://www.rfi.ro/tag/40-de-minute

 

 
Emisiunea 40 de minute din data de 14 septembrie 2018