Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Actualitatea de vineri, 21 septembrie 2018

psd.png

Comitet executiv al PSD in desfasurare. Liviu Dragnea face apel la unitate
Comitet executiv al PSD in desfasurare. Liviu Dragnea face apel la unitate

Comitet executiv al PSD în desfășurare. Se tranșează disputa între tabăra care-l contestă pe Liviu Dragnea și cea care-l susține.....Președintele partidului a dat asigurări că în mod categoric nu va propune excluderea oponenților......Gabriela Firea nu crede în bunele intenții ale șefului partidului și spune că miza întâlnirii de azi ar fi excluderea sa ....Durează de câteva ore întâlnirea și sunt surse care susțin că cel mai probabil nu se va lua nicio decizie azi, urmând ca un nou CEX să fie convocat săptămâna viitoare.

sumarul emisiunii 40 de minute

Sefii Jandarmeriei sunt urmariti penal in dosarul violentelor din 10 august!  Abuz în serviciu, si purtare abuzivă  – sunt acuzații pe care procurorii militari de la Parchetul General le aduc unor șefi din Jandarmerie și Ministerul de Interne, în dosarul protestului diasporei. Sunt inclusiv acuzatii ca ar fi fost falsificate date pentru a permite interventia in forta a jandarmilor.

Referendumul pentru familie nu era necesar.....Este opinia presedintelui Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii. Consultarea populara din 6-7 octombrie nu va avea nici un efect juridic, spune Asztalos Csaba. Un interviu in aceasta seara....

 

Toate edițiile emisiunii 40 de minute: https://www.rfi.ro/tag/40-de-minute

 
Emisiunea 40 de minute din data de 21 septembrie 2018