Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


În ritmul de acum, nici în 50 de ani nu avem autostrăzi peste tot

road_pexels.jpeg

Au început lucrările la primii kilometri de autostradă în Moldova, iar drumul expres Craiova-Piteşti este în fază avansată (Viorica Dăncilă)
Au început lucrările la primii kilometri de autostradă în Moldova, iar drumul expres Craiova-Piteşti este în fază avansată (Viorica Dăncilă)
Sursa imaginii: 
pexels.com

Cei care se plâng toată ziua că în România nu se construiesc autostrăzi nu au dreptate să o facă, spune premierul Viorica Dăncilă, adăugând că multe lucrări au început și urmează a fi gata în cel mai scurt timp.

Prezentă la un forum al industriei auto, primul ministru a ținut să explice că, de exemplu, au început lucrările la primii kilometri de autostradă în Moldova, iar drumul expres Craiova-Piteşti este în fază avansată.

Declarația Vioricăi Dăncilă pare a fi un răspuns la recentele evenimente legate de construcția primului metru de autostradă în Moldova, dar o inițiativă care nu este a statului. În guvernările PSD s-au făcut peste 500 km de autostradă și putem rezolva punând umărul la acţiune, nu făcând circ, a comentat primul ministru.

Doar că asistăm din nou la același scenariu păgubos, spune la RFI Ionuț Ciurea, director executiv al asociației Pro Infrastructură. Promisiuni încălzite din patru în patru ani și în realitate prea puțini kilometri de drumuri moderne, de mare viteză, spune Ionuț Ciurea.

 

Toate edițiile emisiunii Actualitatea de prânzhttps://www.rfi.ro/tag/actualitatea-de-pranz

 
Ascultă interviul acordat RFI de Ionuț Ciurea