Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Igor Munteanu : România să pună ”condiții dure” Chișinăului ”pe partea democratică, pe dimesiunea de securitate” și să joace un rol ”mai principial”

igor_munteanu_0.jpg

Image source: 
arhiva personala

Zilele trecute președintele moldovean Igor Dodon a avut primele discuții cu principalele partidele care au obținut mandate în noul legislativ de la Chișinău și a convocat discuții cu Partidul Socialiștilor, Partidul Democrat și Blocului Acum DA-PAS pentru 2 aprilie în vederea formării unui nou guvern. Lea Berzuc a stat de vorbă cu deputatul Acum DA-PAS, Igor Munteanu, despre planurile formațiunii pro europene pentru următoarea perioadă.

România ar trebui să pună ”condiții dure” autorităților de la Chișinău ”pe partea democratică, pe dimesiunea de securitate” și să joace un rol pro activ și ”mai principial” în consolidarea direcției pro europene a Republicii Moldova...Iată ce spune la RFI deputatul moldovean Igor Munteanu din partea Blocului Acum DA-PAS. Despre bătălia electorală din 24 februarie, despre ce va urma, despre planurile opoziției pro europene și despre contextul geo-politic, pe larg în interviul acordat RFI de Igor Munteanu...

Toate edițiile emisiunii Actualitatea de prânzhttps://www.rfi.ro/tag/actualitatea-de-pranz

Deputatul Blocului Acum DA-PAS Igor Munteanu, Invitatul zilei la RFI