Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Silviu Florea – Un suflet şi două roţi

foto_silviu_florea.jpg

Silviu Florea

Silviu Florea este Silviu Florea. Face parte din puţinii oameni pe care i-am întâlnit şi care sunt foarte aproape de a afla cine sunt ei cu adevărat. L-a costat mult aceasta aflare de sine.

A pierdut joburi, iubiri, poate şi multe iluzii dar are o constantă în viaţa lui lungă şi lată cât un roman rusesc : motocicleta. Întâi a plecat prin lume cu rucsacul ca să uite un eşec în dragoste. A ajuns prin Anglia, Dubai, India, Japonia, Tailanda, Singapore, Australia, Noua Zeelanda, insulele Cook, undeva prin Pacific, Statele Unite şi back to România. Din România a luat-o de la capăt prin lume dar cu motocicleta. Între timp se ocupă şi de business ca director la o mare bancă şi trece printr-un program de mentoring cu nişte tipi de la MIT (Massachussets Institute of Technology ).

În 2013 lăsa totul baltă şi fuge în America de Sud pe care îşi propune să o traverseze de la un capăt la altul. Cu motocicleta, bineînţeles. Turul a durat 9 luni şi 32 000 de kilometri. Primele două luni cu prietenă, celelalte şapte singur. S-a întors în România unde a povestit acest tur în cartea « Care este povestea ta ? », s-a făcut puţin că lucrează şi a fugit 6 luni în Afroz, un loc special din insula Lesbos, unde a trecut prin mai multe procese de dezvoltare personală. Este un coach certificat şi validat şi a înfiinţat asociaţia « Suflet cu două roţi » care propune formule de dezvoltare personală prin călătorii.

 

 

Toate edițiile emisiunii Zbor deasupra unui cuib de coachihttps://www.rfi.ro/tag/zbor-deasupra-unui-cuib-de-coachi

 
Asculta emisiunea Zbor deasupra unui cuib de coachi