Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Actualitatea de luni, 22 iulie 2019

viorica_dancila.jpg

Dupa Eugen Teodorovici, si Mihai Fifor se retrage din competiţia internă pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale şi o va susţine pe Viorica Dăncilă
Dupa Eugen Teodorovici, si Mihai Fifor se retrage din competiţia internă pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale şi o va susţine pe Viorica Dăncilă
Sursa imaginii: 
Facebook.com

Dupa Eugen Teodorovici, si Mihai Fifor se retrage din competiţia internă pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale şi o va susţine pe Viorica Dăncilă. In cursa au mai ramas Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu. Maine, Comitetul executiv al PSD urmeaza sa desemneze prezidentiabilul din toamna.

sumarul emisiunii 40 de minute 

O plangere penala va fi depusa la DNA de Ministerul Sanatatii in cazul cardurilor blocate din sanatate. Sistemul nu functioneaza de aproape trei saptamani. Medicii sunt pusi in situatia de a lucra la limita legalitatii.

Guvernul vrea să renunțe să mai facă autostrada Comarnic - Brașov prin parteneriat public-privat și intenționează să o declare de importanță națională ca să o facă direct din bani de la buget. Un consortiu turco-chinez se aratase interesat de proiect. Premierul nu a avansat o dată privind etapele realizării viitorului drum de mare viteză.

La trei luni după alegerea triumfală a unui umorist novice în politică, cu promisiunea ”spargerii sistemului”, formaţiunea lui Volodimir Zelenski obtine un scor fără precedent în alegerile legislative anticipate si majoritatea absoluta in Parlamentul ucrainean.

 

Toate edițiile emisiunii 40 de minutehttps://www.rfi.ro/tag/40-de-minute

 
Emisiunea 40 de minute din data de 22 iulie 2019