Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Adrian Stratulat – Blockchain made in Romania

foto_adrian_stratulat.jpg

Image source: 
RFI România

Adrian Stratulat este director executiv al asociației Blockchain Romania. Mai este și șef de operațiuni la compania Swazm, unul din cele mai interesante proiecte de blockhain produs în România și consilier la compania RED (Restart Energy Democracy) care este pe cale să revoluționeze piața energiei în România.

Pasiunea pentru energie este mai veche și a dezvoltat-o în cadrul unui doctorat despre impactul tehnologiilor emergente de energie în contextul securității energetice a Uniunii europene. Este pasionat de geopolitică și diplomație dar preocuparea lui cea mai intensă este aducerea tehnologiei blockchain în conștiinta publică din România.

 

Nu este doar un vis ci începe să devină o realitate. În luna iunie Adrian Stratulat a fost partener în organizarea primului summit Romania Blockchain care a avut loc la Palatul Parlamentului și a adus în Bucuresti nume grele din blockchain-ul românesc și internațional. Mai multe despre el și proiectele lui puteți afla la adresa : « asociatiablockchainromania.ro »

 

 

Toate edițiile emisiunii Noi venim din viitor: https://www.rfi.ro/tag/noi-venim-din-viitor

 
Emisiunea Noi venim din viitor din 28 iulie 2019