Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Cristina Stănciulescu: "Bucuria oricărui jurnalist este aceea de a se întâlni cu oamenii."

cristina-stanciulescu.jpg

Cristina Stanciulescu
Cristina Stanciulescu
Image source: 
cristinastanciulescu.ro

"Publisher al revistelor Ringier, fost redactor șef al revistei Viva timp de zece ani, cu o fabuloasă experiență radio intinsă în peste 20 de ani. S-a ocupat de vedetele postului ProTV fiind PR, iar de peste un an a devenit "people person" investind toată experiența sa pe internet, într-o platformă ce îi poartă numele, continuand sa fie solicitată si pe alte proiecte paralele, pentru consultanță în comunicare și strategie. Despre proiectul "People person", dezvoltat online la adresa cristinastanciulescu.ro, Valentin Panduru a vorbit în emisiunea RFI360 cu Cristina Stănciulescu.

"De când mă știu m-am hranit cu informațiile venite direct de la oamenii faini și am avut întotdeauna grijă să-i evit pe cei care ar fi putut să distrugă construcții interioare, de aceea mă bucur de ceea ce fac, pentru că bucuria oricărui jurnalist este aceea de a se întâlni cu oamenii. Și mă bucur de aceste întâlniri pentru că eu sunt prima câștigată din ele."

Cu ce te hrănești tu din aceste întâlniri? "Cu energia lor, cu soluțiile lor, cu felul în care văd viața, cu metoda de a atinge succesul, cu definiția acestui succes care este absolut personală și la fiecare cu totul altfel. Mă hrănesc, cum spun eu, în fiecare om există și un pic de Dumnezeu, și când ajung acolo, sunt cea mai fericită. Eu mă golesc de mine în interviuri, ca să las loc celui pe care îl întreb, să intre, să se așeze confortabil. Un interviu cred că este o locuire. Nu oricine poate face asta, și nu pentru că aș fi eu talentata, ci pentru că sunt dispusă să ascult."

Este un lucru rar. "Da este, pentru că nu mai este timp de asta. Nu ai văzut că atenția se reduce la trei, două secunde? Eu cred că timpul reprezintă în continuare o bogăție, și cred că trebuie să ne folosim de el, iar graba asta nebună nu ne duce nicaieri, pentru că la finalul zilei am făcut foarte multe lucruri dar am înțeles foarte puține, sau am stat de vorbă cu noi foarte puțin."

Urmăriți interviul realizat de Valentin Panduru împreună cu Cristina Stanciulescu, în înregistrarea video de mai jos.

 

 

Toate edițiile emisiunii RFI360https://www.rfi.ro/tag/rfi360