Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Daniela Apolozan şi Andrei Gemeneanu – Business la cheie, cu DocProcess şi Morphosis Capital

foto_daniela_apolozan_si_andrei_gemeneanu.jpg

Daniela Apolozan și Andrei Gemeneanu
Daniela Apolozan și Andrei Gemeneanu

O doamnă şi un domn : Daniela Apolozan şi Andrei Gemeneanu. Doamna a studiat şi a trăit în Franţa din 1993 până în 2005 când s-a întors în România ca directoare executivă a Camerei Franceze de Comerţ şi de Industrie. 

Acum este directoare executivă a companiei DocProcess care numără peste 3 200 de clienţi şi care a început să producă software bazat pe RPA, adică Robotic Process Automation. DocProcess a angajat şi o echipă de specialişti din Grenoble. În general companiile străine angajează români dar iată că, în cazul DocProcess, situaţia e pe dos : românii angajează francezi.

Domnul Andrei Gemeneanu a co-fondat fondul de investiţii Morphosis Capital care a strâns 50 de milioane de euro pentru a îi investi în firmele mici şi mijlocii din România. Ambiţia Morphosis Capital este de a face din companiile mici şi mijlocii româneşti actori majori pe piaţa internaţională. Recent Morphosis Capital a hotărât să aducă un aport financiar semnificativ în firma DocProcess. Mai multe despre ei şi proiectele lor puteţi afla la adresa : « doc-process.com » şi la adresa : « morphosiscapital.ro »

 

 

 

Toate edițiile emisiunii Noi venim din viitorhttps://www.rfi.ro/tag/noi-venim-din-viitor 

 
Asculta emisiunea "Noi venim din viitor"