Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Modern Dad's Challenges, singurul eveniment de parenting din Romania dedicat exclusiv taților și viitorilor tați

moderndads.jpg

Modern Dads Facebook
Modern Dads Challenges
Sursa imaginii: 
Pagina Facebook Modern Dads

“Cum creștem un copil independent?” Acestă întrebare o să-și găsească răspunsul în cadrul ediției cu numărul 16 a evenimentului Modern Dad’s Challenges, programat pe 30 octombrie, de la 18:30, la Impact Hub Universitate (București). Modern Dad’s Challenges este primul și singurul eveniment de parenting dedicat taților și viitorilor tați din România.

Încercăm să le dăm aripi copiilor, dar de multe ori setăm limite care fără să vrem le pot lua din avântul spre… propria independență. Indiferent de vârstă, refuzul, “Nu"-urile vehemente și momentele în care “nu ne aud” când le spunem de exemplu să lase gadget-urile din mâini, ne apasă butoanele sensibile și ne fac să ne gândim tot mai mult la reguli și disciplină. Ediția cu numarul #16 a evenimentului Modern Dad's Chellanges își propune să ofere răspunsuri tăticilor și viitorilor tătici, în relația pe care vor să o construiască cu propriul copil. 

Cum creștem însă un copil independent? Ce valori îi transmitem copilului? Cum setăm limitele? Răspunsuri la aceste întrebări primiți în cadrul evenimentului Modern Dad's, sau puteți afla asculta interviul RFI360 realizat cu Sofia Frunză, inițiatoarea evenimentului Modern Dad's și Robert Diaconeasa (DaddyCool), din randul taților implicați, mereu interesat de buna creștere a copilului.

Modern Dad’s Challenges, care are loc pe 30 octombrie, de la 18:30, la Impact Hub Universitate. Printre subiectele abordate la aceasta ediție:

Ingredientul esențial în a-i învăța pe copii despre valori – Cristina Oţel, Trainer & Coach;

De la cooperare la disciplină – Urania Cremene, Mamă & Specialist în Parenting;

Moment practic – Urania Cremene, Mamă & Specialist în Parenting

Pagina evenimentului pe Facebook, aici.

 

Toate edițiile emisiunii RFI360https://www.rfi.ro/tag/rfi360