Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Actualitatea de joi, 31 octombrie 2019

iohannis_presidency.ro_.jpg

Sondaj IMAS, alegeri prezidentiale: Klaus Iohannis, Mircea Diaconu, Viorica Dancila, Dan Barna
Sondaj IMAS, alegeri prezidentiale: Klaus Iohannis, Mircea Diaconu, Viorica Dancila, Dan Barna
Sursa imaginii: 
presidency.ro

Klaus Iohannis este favorit la alegerile prezidențiale, fiind creditat, într-un sondaj IMAS, cu 45,7% din intențiile de vot, urmat de Mircea Diaconu, cu 16,7%. Locul trei este ocupat de Viorica Dancila, pe patru se situeaza Dan Barna. Analizam datele in aceasta seara….

sumarul emisiunii 40 de minute 

Fondatoarele ONG-Daruieste Viata sustin ca primarul general a dezinformat când a spus că ea a dat terenul pentru spitalul pediatric oncologic, construit exclusiv din donații. Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu anunta in context că lucreaza la un masterplan pentru refacerea de la zero a Spitalului Marie Curie.

Autoritatea de reglementare în comunicații anunta oficial amânarea cu 6 luni a licitației pentru vânzarea frecvențelor prin care se vor furniza servicii 5G.  Cu ce consecinte pentru buget avand in vedere ca masura aduce un minus de cel putin 2 miliarde de lei, am incercat sa ne lamurim in aceasta seara.

Pentagonul a dezvăluit primele imagini din timpul operațiunii în care liderul ISIS- Abu Bakr al-Baghdadi a murit. Responsabilii militari americani spun că liderul jihadist "s-a ascuns  într-o groapa împreună cu doi copii şi s-a detonat", dar au refuzat să facă alte comentarii în legătură cu ultimele clipe din viaţa acestuia.

 

Toate edițiile emisiunii 40 de minutehttps://www.rfi.ro/tag/40-de-minute

 
Emisiunea 40 de minute din data de 31 octombrie 2019