Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Actualitatea de vineri, 17 ianuarie 2020

ghidul_suprem_iranian_ayatolahul_khamenei_la_teheran_aici_pe_15_ianuarie_2020_a_decis_sa_conduca_rugaciunea_de_vineri_17_ianuarie_2020.jpg

Liderul suprem iranian Ali Khamenei pastreaza o atitudine fermă împotriva Occidentului
Liderul suprem iranian Ali Khamenei pastreaza o atitudine fermă împotriva Occidentului
Sursa imaginii: 
HO IRANIAN SUPREME LEADER'S WEBSITE AFP

Liderul suprem iranian Ali Khamenei pastreaza o atitudine fermă împotriva Occidentului şi a sugerat că manifestaţiile împotriva puterii după doborarea avionului ucrainean nu sunt reprezentative pentru întregul popor. Ayatollahul a condus astazi  rugăciunea la Teheran, pentru prima oară în ultimii opt ani, pe fondul valului de indignare din societate. În capitala iraniană, poliţia a rămas desfăşurată în forţă astazi.

sumarul emisiunii 40 de minute 

Directorul Renault răspunde atacurilor lui Carlos Ghosn, refugiat în Liban după o evadare spectaculoasă din Japonia unde urma să fie judecat. Ghosn, fostul director executiv al Renault, vrea sa duca producatorul de automobile in instanta pe baz unor beneficii de pensionare neplatite.   

Construirea prin parteneriat public privat a autostrazilor A3 Comarnic - Brașov și A8 Tg. Neamț - Iași - Ungheni nu este o varianta fezabila. Traficul pe aceste segmente nu este suficient de mare pentru a acoperi costurile pe care investitorul trebuie sa si le recupereze, explica la RFI Ionut Ciurea, de la Asociatia Proinfrastructura.  

Vlad Voiculescu şi-a lansat candidatura pentru Primăria Capitalei, fiind susţinut de Dacian Cioloş şi PLUS.   Proiectul său se numeşte „Bucureşti, capitala oamenilor buni” şi se bazează pe patru principii esenţiale: curăţenie, calitate, control şi colaborare. Un interviu in aceasta seara…

 

Toate edițiile emisiunii 40 de minutehttps://www.rfi.ro/tag/40-de-minute

 
Emisiunea 40 de minute din data de 17 ianuarie 2020