Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Om la Lună, "storytelling" cu muzică şi poezie

fb_img_1579548380947.jpg

Doru Puşcaşu şi Dragoş Strat
Doru Puşcaşu şi Dragoş Strat
Image source: 
Om la Lună

Om la Lună a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată.

Om la Lună a crescut organic cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil. Pe parcursul unui an și jumătate de la lansare, Om la Lună a susținut concerte în București, Brașov, Iași, Cluj, Sibiu și Târgu Mureș. În toamna lui 2018, Doru l-a cunoscut pe Dragoș Strat, un muzician talentat, care a produs în studioul propriu primele trei cântece Om la Lună. Din septembrie 2019, lui Doru și Dragoș li s-au alăturat Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu - doi muzicieni experimentați, pentru a duce Om la Lună într-o formulă de full band.

În septembrie 2019, Om la Lună a lansat ’Valurile’, prima piesă în formula de patru, iar pe 17 ianuarie au prezentat în emisiunea Rfi360 noua lor piesă "Liniștea", piesă care va avea concert oficial de lansare pe 24 ianuarie în Club Control.