Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Actualitatea de marti, 25 februarie 2020

ms_corona.jpg

In contextul coronavirusului, prețul măștilor medicale în România a crescut și de aproape 20 de ori
In contextul coronavirusului, prețul măștilor medicale în România a crescut și de aproape 20 de ori
Sursa imaginii: 
Ministerul Sănătății - Facebook

In contextul coronavirusului, prețul măștilor medicale în România a crescut și de aproape 20 de ori…Asociația distribuitorilor și retailerilor în domeniu sustine ca farmaciile dispun de un stoc minimal, fără posibilitatea de a suplimenta, ca urmare a lipsei de stoc la nivel de producători.

sumarul emisiunii 40 de minute 

O pandemie de coronavirus ar putea costa economia mondială 1.000 de miliarde de dolari, apreciaza analistii. Pentru moment, oficialii băncilor centrale şi guvernele continuă să mizeze pe faptul că situatia nu va afecta prea mult economia mondială şi, posibil, va înregistra o revenire rapidă după ce criza virusului va fi rezolvată.

Gabriela Firea renunță la vinieta Oxigen și la interdicțiile de acces în centru după ce la sondajul organizat pe Facebook, bucureștenii s-au pronuntat impotriva taxei. Pentru ca decizia sa fie implementată, ea trebuie validată de Consiliul General. Bucureștenii care au achiziționat deja vinieta își vor primi banii înapoi.

 Si fostul presedinte al Egiptului, Hosni Mubarak a murit la 91 de ani. El a fost sef al statului timp de 30 de ani, înainte să fie obligat să demisioneze, în 2011, odata cu Primavara Araba.

 

Toate edițiile emisiunii 40 de minutehttps://www.rfi.ro/tag/40-de-minute

 
Emisiunea 40 de minute din data de 25 februarie 2020