Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Ciprian Negură – Viitorul tău este ce faci tu din tine

După ce a trăit şi a lucrat în universul corporatist ani de zile, s-a mutat în galaxia antreprenorilor. Altă planetă, alţi extratereştri… Ciprian Negură este consultant în management, coach şi mentor. După experienţa corporatistă şi-a luat viaţa profesională în propriile mâini şi a început o nouă aventură.

Una în care se trăieşte periculos, o lume plină de imprevizibil dar şi plină de promisiunea unui nou început. Ciprian Negură este antreprenor.

A pus pe picioare un program la a cărui lansare am avut ocazia să particip. Programul se numeşte, pe limba lui Shakespeare, « Skills of the future ». Pe limba lui Eminescu sună ceva de genul « Competenţele viitorului ». Bunicul meu de la ţară ar fi zis-o pe limba lui, adică « Meseria, brăţară de aur ». Dar nu orice meserie. Vorbim aici de meseriile viitorului. Acele meserii cu care întredeschizi puţin uşa prezentului ca să zăreşti ce te aşteaptă în viitor.

Lumea se mişcă repede, totul se accelerează datorită tehnologiilor. Sau totul se prăbuşeşte datorită unui nenorocit de coronavirus despre care acum, după două luni de zile de stat prin case, ştim că nu ştim mai nimic.

Ciprian Negură a gândit un program de management al viitorului în care a adus competenţele cele mai bune pe care le-a găsit pe piaţă. Ne va povesti în acest interviu despre « Skills of the future ». Staţi cu noi, veţi afla lucruri surprinzătoare.

 

 

Toate edițiile emisiunii Noi venim din viitor: https://www.rfi.ro/tag/noi-venim-din-viitor

 
Ascultă emisiunea "Noi venim din viitor" din 8 mai 2020