Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Zebra | Unprepared Hearts/Inimi tinere - Educație sentimentală

Proiectul european Unprepared Hearts/ Inimi tinere - Educație sentimentală prin cultură pentru preadolescenți se încheie oficial pe data de 1 iulie 2020 printr-un eveniment online internațional.

Cu începere de la ora 16:00 (ora României), educatorii culturali, ariștii, profesorii și profesioniștii interesați de educația preadolescenților sunt invitați să participe la Conferința finală.

Întâlnirea găzduită de către partenerii italieni de la MUBA - Muzeul Copilului din Milano  reprezintă nu numai o ocazie de bilanț și de rememorare a momentelor speciale din cadrul proiectului, ci și o ocazie de împărtășire a experiențelor și lecțiilor învățate de-a lungul unui an și jumătate de desfășurare a activităților dedicate preadolescenților și, nu în mică măsură, educatorilor culturali.

Pe lângă bunele practici și provocările asociate proiectului, despre care se va discuta în cadrul Conferinței online, organizatorii își doresc să parcurgă o ultimă călătorie în interiorul experienței Unprepared Hearts/ Inimi tinere, pentru a extrage învățăminte pentru dezvoltarea de programe viitoare de educație culturală și emoțională pentru copii și adolescenți. Apoi, de la orele 17.30 va fi organizat un live streaming pentru atelierele Seven Valleys (Cehia) și Embroidered Feelings (Italia). 

Persoanele interesate să participe le evenimentul online sunt rugate să se înscrie pe email la adresa e.borromeo@muba.it , de unde vor primi informații suplimentare și linkul de participare.

Mai multe despre proiect și despre implicarea partenerului român, Asociația „DaDeCe”, găsiți alăturat.

 

Toate editiile emisiunii Zebra le puteti gasi la http://www.rfi.ro/tag/zebra.