Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Dan Ștefan – Vrei să-ți crești afacerea ? Crești și tu pe dinăuntru

foto_dan_stefan.jpg

Image source: 
RFI România

Afacerile nu sînt despre ceea ce faci ci despre ceea ce ești în ceea ce faci. Dan Ștefan este director general și fondator, alături de fratele său, Marius, al companiei de închiriat mașini și leasing operațional Autonom.

Este o afacere de succes dar nu am sa va dezvalui ingredientele acestui succes, o va face el. Am sa va dezvalui însa ceva foarte personal. M-am întîlnit de cîteva ori cu Dan Stefan fata catre fata. Am baut o cafea si ne-am spus fiecare ce aveam de spus. Sînt întîlniri în care nu conteaza foarte mult ceea ce spui ci alchimia care se creeaza între tine si cel de lînga tine.

In prezenta lui Dan Stefan aceasta alchimie se numeste crestere. Vorbind cu el simti cum cresti. Cresti pe dinauntru si ti se pare mai limpede ce vezi pe dinafara. Dan Stefan a crescut o afacere de succes pentru ca a stiut sa creasca lînga el oamenii care i-au dat valoare. Secretul unui business de succes este sa aduni în jurul tau oameni care au capacitatea de a creste pe dinauntru ca sa poate sa creasca si afacerea. In firma Autonom managerii au în fisa postului lectura. Citesc tot felul de carti destepte pe care le discuta împreuna. Isi exerseaza mintea si deschid orizonturi noi. Pentru ei si pentru afacerea lor.

O afacere creste daca esti în stare ca tu, cel care o faci, sa cresti pe dinauntru. Cînd înveti, cînd te educi, cresti. Asta fac baietii de la Autonom si din acest motiv afacerea lor a crescut si este un succes. Acest succes pe care orice companie îl cauta pe piata este mai putin despre ceea ce faci si este mai mult despre ceea ce esti, despre ceea ce gîndesti, despre felul în care te educi si cresti.

 

 

 

Toate edițiile emisiunii Noi venim din viitor: https://www.rfi.ro/tag/noi-venim-din-viitor

 
Emisiunea Noi venim din viitor din 3 iulie 2020