Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Zebra | Corul Madrigal deschide Stagiunea Estivala 2020

art-img1-2742261-image.1594289848466.jpg

Image source: 
romania-muzical.ro

Despre cum se va desfasura aceasta stagiune si ce presupune pentru Corul Madrigal un concert in conditii de distantare sociala vorbim cu Emil Pantelimon, managerul Corului.

Primul din seria de cinci concerte ale Corului Madrigal din perioada de distanțare socială se va desfășura cu respectarea legislației și recomandărilor privind organizarea spectacolelor cu maximum 500 de participanți în vigoare, în noul Amfiteatru „Mihai Eminescu” din Parcul Național (fost Lia Manoliu/ fost 23 August) din București (Str. Arhitect D. Hârjeu nr. 61 -  accesul făcându-se direct prin Strada Arh. Hîrjeu, din Strada Maior Coravu sau Bulevardul Basarabia).

Duminică, 19 iulie 2020, ora 21:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, vă invită la spectacolul „Hora staccato” – Concert folcloric, care marchează deschiderea noii Stagiuni estivale Madrigal 2020.

Biletele la spectacolul „Hora staccato” – Concert folcloric din 19 iulie, ora 21:00, pot fi achiziționate pe platforma https://www.bilete.ro/stagiunea-estivala-madrigal/

Costul unui bilet la concert este de 30 RON.

Costul unui abonament la toate cele 5 concerte este de 120 RON.

Stagiunea estivală a Madrigalului este organizată în parteneriat cu Centrul Cultural „Mihai Eminescu” al Sectorului 2 din București și se înscrie în cadrul seriei de proiecte naționale SAMER – Stagiunea Artistică Muzicală Estivală a României inițiată de Ministerul Culturii, ce invită spectatorii la evenimente live în aer liber, pe parcursul întregii veri.

 

Toate editiile emisiunii Zebra le puteti gasi la http://www.rfi.ro/tag/zebra.