Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Zebra | Ioana Ciocan - director general al Pavilionului de Artă București – Art Safari

O noua editie Art Safari  se va desfasura intre 11 si 20 septembrie la Victoria Tower, pe Calea Victoriei 15 si la Afi Cotroceni. 

Cu 11.000 de metri pătrați de artă românească de patrimoniu și contemporană dar și artă internațională Victoria Tower de pe Calea Victoriei, nr. 15 se transforma intr-un adevarat muzeu. Art Safari va găzdui aici o expoziție dedicată lui Sabin Bălașa, un Pavilion Muzeal dedicat lui Gheorghe Petrașcu, o expozitie dedicata Scolii de la Bucuresti si una celebrului grup Guerrilla Girls din New York. Anul acesta Israelul este țară invitată și va fi reprezentată printr-o instalație textilă de mari dimensiuni, semnată de Gilli Avissar, amplasată în atriumul Art Safari. Satelitul Art Safari din AFI Cotroceni va găzdui 1.000 de metri pătrați de artă, oferind patru experiențe distincte: sculptură, arte textile, instalație mobilă semnată Obie Platon, unul din cei mai bine cotați artiști tineri români (pictor și graffer) și o instalație artistică surpriză, de mari dimensiuni pentru toate vârstele. Accesul în cadrul Pavilionului AFI – ART va fi gratuit, în perioada 11-20 septembrie 2020.

 

Măsuri sporite de siguranță la Art Safari 2020

Accesul fiecărui vizitator în muzeul temporar Art Safari se va face controlat, iar traseul de vizitare va fi unul tip circuit unidirecțional, prin stabilirea unor fluxuri de vizitare, în zone expoziționale diferite. Vizitatorilor le va fi verificată temperatura la intrarea în spațiul expozițional, aceasta fiind o condiție obligatorie de acces. De asemenea, accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării corespunzătoare a măștii pe toată durata vizitei. Vizitatorii vor fi rugați să își dezinfecteze mâinile cu dezinfectant pe bază de alcool, pus la dispoziție la intrarea în Art Safari și în multiple alte puncte, la fiecare nivel.

 

Biletele și abonamentele cu reducere de 30% (40 lei pentru un bilet de o zi și 80 lei pentru un abonament) pot fi achiziționate pe https://tickets.artsafari.ro.

 

 

 

 

Toate editiile emisiunii Zebra le puteti gasi la http://www.rfi.ro/tag/zebra.