Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Actualitatea de joi, 17 septembrie 2020

child-1439468_1920.jpg

Anchetă a poliției după apariția filmulețului cu primarul din Sângeorz-Băi care şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea
Anchetă a poliției după apariția filmulețului cu primarul din Sângeorz-Băi care şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea

Anchetă a poliției după apariția filmulețului cu primarul din Sângeorz-Băi care şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea. Autoritatea pentru Protecția Copilului cere sezizarea procurorilor în cazul minorei de 10 ani.

sumarul emisiunii 40 de minute 

 Copilul infectat cu coronavirus a fost internat la terapie intensivă pentru că a dezvoltat un sindrom foarte rar - cunoscut de specialisti ca sindrom  inflamator multisistem - reacție extrem de neobisnuita chiar și în țările unde au fost mii de copii infectați, au explicat medicii de la Spitalul Gomoiu din București.

Comisia Europeană a confirmat intenția de a propune stabilirea unui salariu minim european astfel încât toți cetatenii statelor membre să aibă un nivel de trai decent. Ideea este aparent salutară, dar cât de viabilă este ea economic vorbind?  Discutam in aceasta seara.

Trei mari sindicate franceze deschid astăzi seria protestelor de toamnă. Manifestaţii au fost anunţate în întreaga ţară împotriva închiderii a mii de locuri de muncă dar şi pentru a fi cerute salarii mai mari  într-un moment în care tot mai multi oameni sunt dati afara, pe fondul crizei sanitare şi economice.

 

Toate edițiile emisiunii 40 de minutehttps://www.rfi.ro/tag/40-de-minute

 
Emisiunea 40 de minute din data de 17 septembrie 2020