Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Zebra | Bursele Guvernului Francez

Ambasada Franței în România și Institutul Francez din România lansează în cadrul acestei campanii mondiale programul de burse al Guvernului francez, ediţia 2021-2022, pentru master și doctorat. Termenul limită de trimitere a candidaturilor este 1 martie 2021.

EDIŢIA 2021-2022 A PROGRAMULUI DE BURSE AL GUVERNULUI FRANCEZ PENTRU MASTER ȘI DOCTORAT

 

În România, această campanie include mesajele transmise de doi France Alumni români, foşti bursieri ai Guvernului francez care promovează programul de burse printr-o serie de mărturii ale experienţei de studiu în Franţa.
Bursele se adresează atât tinerilor români francofoni cât şi celor care doresc să urmeze un program în limba engleză. Cu peste 1.500 de programe în engleză în cadrul universităţilor, şcolilor de comerţ sau de ingineri, Franţa primeşte studenţi internaţionali chiar şi în limba lui Shakespeare.   

 

Toate informațiile legate de criteriile de selecție, cuantumul bursei, avantaje, documente necesare pentru dosarul de candidatură sunt disponibile pe site-ul Institutului Francez din România: https://www.institutfrancais.ro/bgf-2021.html sau la adresa de mail [email protected]

 

Toate editiile emisiunii Zebra le puteti gasi la http://www.rfi.ro/tag/zebra.