Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


We Singing Colors a lansat piesa "All the people"

we-singing-colors-lansare-all-the-people1.png

We Singing Colors - "All the people"
Roxana Nicolae si Andrei Hațegan
Sursa imaginii: 
We Singing Colors

Cu un videoclip filmat de Rareș Dima și regizat de Eugen Dediu, "All the people" face parte din cel de-al doilea album al formației intitulat "Lone Learner", lansat în 2018. Despre "All the people", Andrei Hațegan spune: "E mai degrabă o mantră a iertării cu riscul de a părea pretențios și chiar e. Când ai un moment revelator/budist și-ți dai seama că în interiorul tău ai vrea să le fie bine tuturor: oameni, animale, plante, până chiar și la dușmani."

"All the people e cântecul care ne-a ținut de cald în anul ce a trecut." spune Roxana Nicolae și continuă: "E un amestec de durere cu acceptare, o notă optimistă într-o mare de tristețe. Acordurile de violoncel ale Corinei Ciuplea - Țurcan intră direct în suflet. Videoclipul parcă s-a făcut singur, sau cel puțin asta e impresia pe care mi-au lăsat-o băieții. A fost o plăcere să ne plimbam prin Delta Văcărești, dar și zonele industriale ale Bucureștiului. Și să vedem la final, ce poveste frumoasă au creat Eugen, Rareș și Sabin pentru o melodie delicată, așa cum e All the people."

We Singing Colors a face muzica din 2011 iar notorietatea proiectului s-a facut prin fluieratul de pe piesa "Good Days, Bad Days", de pe primul album din 2014 - "Made of wool, made of Heavy Metal".

Despre această nouă realizare muzicală și videoclipul ei, Andrei Hațegan spune: "A fost filmat în doua zile în București, după o discuție începută cu Eugen Dediu, la Londohome, după un concert din vară. Mi-a plăcut felul în care se uită la detalii și cum compune imaginea, iar să fim alături de Rareș Dima la cameră pe ''platoul" București a fost chiar o plăcere. Știu că eram la ultimele cadre și am avut o mică revelație pe un pod, cum că mi-ar plăcea să petrec mai mult timp în natură și în aer liber. Era o plăcere să vezi camioanele cum se duc, să tragi aer în piept (ăla care e) și să simți că e viață în aparat în tot staticul ăsta de situație în care ne aflăm."

De-a lungul timpului, We Singing Colors a colaborat atât pe scenă, cât și în studio cu muzicienii Vlad Ionescu, Narcis Axinte, Andi Dupont, Andrei Fântână, Victor Mihăilescu, Adi Seven, Corina Ciuplea-Țurcan, Paul Ballo, Cosmin Dumbravă, Cosmin Postolache.

Cel de-al doilea album al lor, Lone Learner (https://goo.gl/BCYwcp), a fost lansat în 2018, single-urile Hunger, Bridal Hands, Destiny, Out of the city și Get up slowly având parte și de videoclipuri. Piesa "All the People" a fost produsă în studioul Underdog - http://www.underdog.live