Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Actualitatea de marti, 2 februarie 2021

scoala_17.jpg

Scolile se redeschid pe 8 februarie.
Scolile se redeschid pe 8 februarie.

Scolile se redeschid pe 8 februarie. Decizia a fost luata la Palatul Cotroceni, in urma unei intalniri a presedintelui cu premierul si alti ministri. Elevii care au vulnerabilitati medicale sau care au apartinatori cu probleme medicale pot face cursurile in continuare in online.

 

sumarul emisiunii 40 de minute 

Aproape un milion de doze de vaccin - Pfizer și Moderna - au ajuns până acum în România. Primele doze de la Moderna se distribuie maine in tara, cele mai multe ajung la Iasi. În ceea ce privește al treilea vaccin împotriva COVID-19 aprobat oficial - Astra Zeneca - autoritățile din România vor decide care sunt categoriile eligibile pentru administrarea acestui vaccin.

Declaratii contradictorii ale liderilor coalitiei in ce priveste pensiile speciale. Incercam sa ne lamurim in aceasta seara ce se poate face si ce nu in privinta acestei categorii de venituri.

Si, zi importanta pentru Alexei Navalnii. O instanță judecătorească din Rusia urmează să decidă astazi dacă opozantul   va fi încarcerat pentru trei ani și jumătate, într-un caz care a stârnit proteste la nivel național și propuneri de noi sancțiuni occidentale pentru Moscova.

 
Emisiunea 40 de minute din data de 2 februarie 2021