Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Gramofone vă prezintă albumul "Live from Home"

gramofone2.jpg

Gramofone
Gramofone lanseaza "Live from Home"
Sursa imaginii: 
Gramofone

Formația Gramofone a lansat “Live from Home”, un album sub forma unui concert filmat chiar în mansarda care le este spațiu de repetiții și creație cunoscută sub numele de GramoHOME.  Filmat inițial în 360֯, concertul a fost lansat online pe 24 noiembrie 2020. Acum beneficiază de un montaj diferit, plin de dinamism și cuprinde câteva scene noi prin care Gramofone se prezinta în formula în care activează de aproximativ 1 an și jumătate.

"Live from Home" rămâne una din cele mai importante realizări pentru Gramofone într-un 2020 plin de restricții, fără că artiștii să se poată conecta altfel cu publicul decât online.

Setlistul cuprinde cel mai recent single, “My Self”, trei piese apărute inițial pe albumul “Confessions from the Belly of the Beast”, acum într-o variantă nouă (“Seduced”, “No Distraction” și “Black”.), reinterpretări în stilul propriu după “Añunga Ñunga” a trupei cubaneze Irakere și după Bellyache de la Billie Eilish și, nu în ultimul rând, două compoziții noi, nelansate până acum:  “Version of You” și “Uncomfortable”. Cea din urmă piesă o are ca invitată specială la voce pe Teodora Opriș.

"Live from Home" reprezintă un preview al noului album ce urmează să apară în toamna acestui an. "Live from Home" reprezintă un preview al noului album ce urmează să apară în toamna acestui an.

Recent, Gramofone a susținut un minirecital, alături de alte 8 formații românești,  în cadrul Romanian Music Export Online, eveniment care a reunit unii dintre cei mai cunoscuți profesioniști internaționali și români din industria muzicală (și nu numai).
Totodată, trupa a fost inclusă în INES Talent Pool 2021, un program care sprijină artiști din 19 țări să se promoveze pe plan internațional, oferindu-le posibilitatea de a participa la festivaluri de tip showcase peste tot în Europa.
Gramofone înseamnă Paul Drăgușin (voce/clape), Vlad Dumitrescu (voce/chitară), Cristian Nicoară (tobe) și Radu Camburu (bass).

“Live from Home” poate fi urmărit pe canalul oficial de YouTube și se poate asculta pe toate platformele de streaming.

Facebook: https://www.facebook.com/gramofoneofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/gramofone_official/