Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Cornel Moca – Mişcă-te, cea mai bună tehnologie se află în corpul tău

Pe Cornel Moca l-am cunoscut într-o sală de sport unde îi învăţa pe alţii cum să recâştige încrederea în propriul lor corp. Este un specialist în fitness foarte inventiv şi atent la personalitatea fiecărui client. A muncit foarte mult şi i-a mers foarte bine dar a venit acest covid-19 care a închis sălile de sport pentru aproape un an de zile. Am fost curios să văd cum s-a reinventat un antrenor în această criză.

Viitorul mai îndepărtat este plin de promisiunea unor zile mai bune. Dar viitorul mai apropiat pare mai întunecat. De un an de zile stăm cu coronavirusul deasupra capetelor noastre şi nu ştim exact cât va mai sta acolo. Covid-19 ne-a schimbat vieţile, ne-a băgat în case şi ne-a închis nu numai fizic ci şi mental pentru că ne-a redus drastic relaţiile cu ceilalţi.

Am fost nevoiţi să mutăm o bună parte din vieţile noastre în spaţiul digital. Acolo ne întâlnim, acolo vorbim, acolo muncim. Tehnologia s-a băgat adânc în vieţile noastre şi nu putem merge mai departe decât dacă ne adaptăm la ea. Am văzut la emisiunea « Noi venim din viitor » cum această criză sanitară a reformat vieţile şi meseriile noastre. Astăzi vom încerca să înţelegem cum a transformat tehnologia viaţa unui antrenor sportiv.

Mai multe despre Cornel Moca şi proiectele lui puteţi afla la adresa : https://cornelmoca.ro

 

 

 
Noi venim din viitor - ediția din 12 martie 2021