Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Eyedrops, într-un concert sincer, profund și intim, online

eyedrops1.jpg

Eyedrops
Din 26 martie de la ora 20:00, Eyedrops cântă online, pe Overground Showroom.
Sursa imaginii: 
Overground Music

Concertele Eyedrops au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică̆ melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă̆ sinceritate. Temele abordate în cântecele Eyedrops sunt cu precădere de natură socială̆ și spirituală̆, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică̆, în toate formele ei. Din 26 martie de la ora 20:00, Eyedrops cântă online, pe Overground Showroom.

Concertul Eyedrops face parte din seria de concerte filmate și produse de Overground Music și găzduite de Expirat. Periodic, vineri de la ora 20:00, pe Overground Showroom – „Netflixul de concerte” – și-a propus să vină cu o premieră, o exclusivitate din câte un concert Showroom Original ⨯ Expirat.

Eyedrops și-au început povestea în 2012, iar începând cu 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, au căpătat o notorietate din ce în ce mai mare pe scena alternativă, cu piese precum „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta” sau "Mai Stai". Primul lor album numit "Prezent", a fost lansat în 2017 iar din 2019 trupa lucrează la "Albumul Fără Sfârșit" - un lung șir de piese lansate pe măsură ce sunt compuse, și care se va întinde pe întreaga existență a trupei. 

Biletele la premiera online de pe 26 martie a concertului Eyedrops – Showroom Original ⨯ Expirat se găsesc pe www.iabilet.ro la prețul de 29 de lei și oferă acces timp de o lună la concertul înregistrat. După achiziția biletelor, cumpărătorii vor primi un email din partea Overground Showroom cu username-ul și parola contului lor în care vor putea urmări premiera concertului Eyedrops – Showroom Original ⨯ Expirat pe 26 martie de la ora 20:00. 

Seria Showroom Original ⨯ Expirat a debutat cu concertul celor de la Omul cu șobolani, iar în curând urmează să fie publicate noi concerte cu Lucia & Muse Quartet, Pinholes, Fluturi pe Asfalt, Domino, The Kryptonite Sparks, Dimitri’s Bats și alții.

Overground Showroom este o bibliotecă video on demand dedicată concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video. Catalogul conține concerte live ale artiștilor din România, filmate full HD și cu sunet de înaltă calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platformă vor fi direcționate către artiști.