Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Actualitatea de vineri, 26 martie 2021

protest_metroul.jpg

A fost haos astazi in transportul bucurestean dupa ce angajatii de la Metrou au organizat un protest spontan.
Protest la metrou. Gurile de metrou erau închise în această dimineață în București. Credit foto: Liana Mach.

A fost haos astazi in transportul bucurestean dupa ce angajatii de la Metrou au organizat un protest spontan. Metrorex a facut o plângere la DIICOT în cazul catorva angajați care s-au blocat in subteran. La randul sau Ministrul Transporturilor a depus plângere la DNA împotriva celor care au blocat circulatia garniturilor.

sumarul emisiunii 40 de minute 

Anuntate ieri, noile restrictii care ar fi trebuit sa intre in vigoare in aceasta seara, se vor aplica de duminică, din cauza timpului scurt de implementare. magazinele se închid la ora 18.00 și intră în vigoare restricții de deplasare de la ora 20.00 acolo unde incidența este de peste 7,5 la mie toată săptămâna, iar acolo unde incidența este de peste 4 la mie, restricțiile sunt doar pentru weekend. Cat de eficiente sunt noile reguli, discutam in aceasta seara.

Iar migranții s-ar putea dovedi unul din cele mai sensibile dosare pentru președintele american Joe Biden. Deși din punct de vedere moral, modificarea operată de șeful Casei Albe de a permite accesul copiilor care ajung la frontiera americano-mexicană pe teritoriul Statelor Unite a fost salutată, detractorii săi consideră că în acest fel, președintele nu face decât să pună umărul la dezvoltarea imigrației ilegale.

 

 

 
Emisiunea 40 de minute din data de 26 martie 2021