Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Actualitatea de marti, 13 aprilie 2021

USR PLUS face scut in jurul lui Vlad Voiculescu. Europarlamentarul Dragoş Tudorache apreciaza ca ministrul Sanatatii are de departe cel mai dificil mandat în acest Guvern si ar trebui sprijinit. El mai spune ca nemulţumiri au si cei de la USR PLUS, pentru performanţa unor miniştri PNL , dar nu le exprima nici pe Facebook, nici în studiourile de televiziune.

sumarul emisiunii 40 de minute 

Lansarea vaccinului Johnson & Johnson în Europa va fi amânată, în timp ce autoritățile sanitare americane au recomandat, „o pauză” în utilizarea serului, pe fondul îngrijorărilor cu privire la apariția cheagurilor de sânge la persoanele vaccinate. Pe de alta parte , incepand de vineri cel mai probabil, vaccinarea cu AstraZeneca va putea fi facuta la liber, doar cu prezentarea buletinului la centrul de vaccinare.

 Informațiile din presa internațională privind eficacitatea vacinurilor chinezești, au - sau ar trebui să aibă - urmări politice la Budapesta. Totuși, subiectul este discutat cu precădere în puținele publicații care și-au păstrat independența. În timp ce puternicul sector al presei pro-guvernamentale tace sau îi critică tocmai pe cei care pun în discuție eficiența produselor chineze. Rămâne, totuși, perspectiva unei afaceri foarte păguboase pentru statul ungar …Va explicam in aceasta seara

 

Toate edițiile emisiunii 40 de minute: https://www.rfi.ro/tag/40-de-minute

 
Emisiunea 40 de minute din data de 13 aprilie 2021