Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Rockabella a lansat prima piesă din viitorul album, “Iată-ne aici”

cristina_oltean.jpg

Rockabella
Artwork pentru piesa single "Iata-ne aici".
Sursa imaginii: 
Cristina Oltean

Rockabella îmbină influențe art-rock, indie pop și alternative în cântece-poveste despre momentele care ne transformă. “Iată-ne aici” este cel mai nou cântec-poveste prin care Rockabella ne provoacă să ne privim în suflet și să ne acceptăm transformările, oricât de neașteptate.

”Momentul acela când te afli într-o situație pentru care nimeni și nimic nu te-a pregătit. O situație care îți dislocă centrul de greutate și te forțează să alegi. În videoclip am vrut să spunem povestea unei duble evadări: întâi de sub presiunea socială de a ne conforma unui anumit rol și apoi de sub cea psihologică de a ne inhiba cele mai profunde instincte.” declară Teodora, solista Rockabella.

Piesa este însoțită și de un nou videoclip care ni-l prezintă pe actorul Liviu Romanescu într-o confruntare tulburătoare cu propria sa identitate. Pentru videoclip, Rockabella a colaborat cu aceeași echipă din spatele single-urilor “Steagul Alb” și “Arată-te”.

Cântecul va fi disponibil pentru download și streaming pe toate rețelele digitale. Rockabella înseamnă: Teodora Moroșanu (voce), Andrei Ilie (tobe), Bogdan Diaconeasa (bass), Ștefan Mustață (chitară), Alina Horez (vioară), Bogdan Moroșanu (producție, sunet).

Urmăriți mai jos interviu acordat de Teodora Moroșanu lui Valentin Panduru, pentru emisiunea RFI360.

Pentru artwork-ul cântecului trupa a lucrat cu Elegantly Tasted (Cristina Oltean) și a făcut prima ședință foto la distanță din istoria alternativului românesc, plecând de la proverbialul ”when life gives us lemons, make lemonade” și demonstrând că aceia care iubesc arta găsesc niște resurse de inventivitate și creativitate incredibile.

Rockabella este o trupă de indie rock din București, creată în jurul solistei și compozitoarei Teodora Moroșanu. Rockabella alternează influențe art rock, alternative și progressive-rock dar surprinde cu inflexiuni neo soul, industrial și electro.  

https://www.rockabella.ro/