Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Ciprian Negură – Skills of the future

Există un viitor foarte îndepărtat despre care ne putem imagina tot felul de teorii. Există însa şi un viitor mai apropiat unde se întâmplă lucruri mai practice. Într-una din versiunile practice ale viitorului va avea loc o conferinţă specială botezată după numele unui proiect fondat de Ciprian Negură : « Skills of the future ». Evenimentul se va petrece online pe data de 17 mai. 

Nu ai cum să înţelegi lumea de mâine bazându-te pe competenţele din lumea trecută. Tot ceea ce a ai învăţat în trecut îţi foloseşte pentru a stăpâni mai bine prezentul tău. Dar, din perspectiva viitorului, ceea ce ai învăţat în trecut te poate şi ţine pe loc. Competenţele sau meseriile viitorului vor funcţiona în parametri diferiţi de cei cu care am fost învăţaţi până acum.

Cum vor arăta aceste « Skills of the future » ? Aveţi o zi întreaga pentru a afla răspunsul la această întrebare alături de unii dintre cei mai avansaţi consultanţi şi făuritori de programe. Conferinţa « Skills of the future » va aduce la un loc oamenii a căror preocupare este viitorul. Vă puteţi înscrie de pe acum pe pagina acestui eveniment  - https://skillsofthefuture.online/landing-page/ – unde voi avea plăcerea să moderez o masă rotundă despre viitor.

Am invitat astăzi la emisiunea « Noi venim din viitor » pe iniţiatorul acestui eveniment, un fost corporatist devenit antreprenor pasionat de viitor.

 

 

 

Toate edițiile emisiunii Noi venim din viitorhttps://www.rfi.ro/tag/noi-venim-din-viitor

 
Noi venim din viitor - ediția din 7 mai 2021