Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Matei Stănculescu – Mental fitness pe telefonul mobil

Viitorul este ţesut din magia tehnologiei. Suntem pe cale să mutăm o bună parte din vieţile noastre în spaţiul digital. Covidul a accelerat această mutaţie şi cine o înţelege şi se adaptează la ea vede în ceea ce se întâmpla astăzi nu o dramă ci o şansă de a se dezvolta. 

Tehnologia atinge tot ceea ce facem noi. Am invitat la emisiunea « Noi venim din viitor » oameni din domenii extrem de diverse pe care tehnologia le reformateaza. Astăzi ne vom întâlni cu un coach cu experienţă în domeniul dezvoltării personale. Matei Stanculescu este coach acreditat ACC la International Coaching Federation din Statele Unite.

De curînd, împreuna cu coach Sandra Jitianu, a demarat pe piaţa din România un program de coaching şi dezvoltare personală care este gestionat de o aplicaţie pe telefonul mobil. Programul este botezat Mental Fitness şi este inspirat de metoda şi cartea « Positive Intelligence » a lui Shirzad Chamine. Aplicaţia de pe telefon îţi oferă toate elementele de care ai nevoie în fiecare zi pentru a-ţi încărca bateriile cu inteligenţă pozitivă. Programul durează 7 săptămâni, întâlnirile au loc în universul digital şi fiecare şi-l poate adapta în funcţie de programul lui.

Mai multe despre Matei Stanculescu, Sandra Jitianu şi proiectele lor puteţi afla la adresa : https://www.mental-fitness.ro