Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Underdog Station, prima platformă tv online dedicată muzicii independente românești

underdog.jpg

Underdog Station
Lansarea Underdog Station va avea loc pe 18 iulie, prin intermediul unui concert livestream în augmented reality cu un concept unic în România. Artiștii Robin and the Backstabbers și Tony Baboon vor performa de la bordul navei RO.S.S. Vuia.
Sursa imaginii: 
Underdog Station

"Muzica nu trebuie să se oprească!" Pornind de la această ambiție, din 18 Iulie, România primește primul post tv exclusiv online dedicat muzicii independente, de underground și alternativ din țară. Underdog Station este un proiect de suflet, gândit de o mână de artiști și prieteni deja implicați în promovarea muzicii independente locale, oameni care au simțit de multe ori de-a lungul carierei dificultăți în lipsa unei televiziuni care să accepte și să promoveze trupe din mediul alternativ. Proiectul a fost conceput și realizat complet online, în timpul pandemiei. Despre aceast proiect Valentin Panduru a vorbit cu inițiatorul demersului, Victor Mihăilescu, omul care conduce și casa de discuri Underdog.

Lansarea Underdog Station va avea loc pe 18 iulie, prin intermediul unui concert livestream în augmented reality cu un concept unic în România. Artiștii Robin and the Backstabbers și Tony Baboon vor performa de la bordul navei RO.S.S. Vuia, mediu virtual construit cu ajutorul partenerilor Safe Frame prin tehnologia Zero Density,

"Din momentul lansării veți auzi 100% muzică românească, indie, alternative, rock, electro, dream-pop, chillout, jazz, orchestrală, etc. aranjată în playlisturi ce nu separă în funcție de genuri, nu inventează "topuri", ci marchează mood-uri și momente. Dorim să oferim artiștilor o mult-necesară platformă pentru lansat noutățile lor, iar ascultătorilor un loc ușor de urmărit, unde să-i descoperim împreună."

Underdog Station a gandit și un spațiu pentru reacții si contribuții pentru dezvoltarea acestei platforme online, pe Discord: https://discord.gg/b5PbGNGnrf

De asemenea, Underdog Station va invita la un concurs pe www.underdogstation.tv pentru șansa de a câștiga o pereche de căști Sony WH-1000XM3, desemnate “cele mai bune căști wireless” în 2019 și 2020, precum și alte premii care te vor ajuta să te bucuri pe deplin de muzica pe care o asculți.