Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Vama a lansat piesa "Cântă cu mine"

vama.jpg

Piesa "Cântă cu mine" va putea fi ascultată în următorul concert al trupei Vama, programat pe 29 iulie la Arenele Romane din București.
Sursa imaginii: 
"Canta cu mine" (captura video)

"E multă muncă la un cântec. De la idee la producție e drum întortocheat, presărat cu decizii și mereu te întrebi dacă sunt cele mai bune. Iar când ești într-o trupă, nu mai vorbesc. În cazul nostru, totul se înmulțește cu cinci. Apoi cântecul iese în lume și lumea judecă fiecare decizie muncită cu nonșalanța omului care consumă în viteză. E un fapt. Atât despre asta, voiam să știți că e multă muncă. Multă de tot. Și că un cântec e copilul unei trupe." scrie Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook, anunțând cea mai nouă realizare muzicală a trupei Vama.

Piesa "Cântă cu mine" va putea fi ascultată în următorul concert al trupei Vama, programat pe 29 iulie la Arenele Romane din București. Este o revenire a trupei în această arenă de concert, după ce, în 2020 în plină pandemie, Vama a fost singura trupă din România care a cântat la Arenele Romane, se intampla tot pe 29 iulie.

Pentru acest eveniment, băieții pregătesc un adevărat spectacol în care vor include, pe lângă hit-uri celebre Vama și Vama Veche, și cele mai noi single-uri – "Cântă cu mine" și "Îmi pare rău" (produs la Londra cu producătorul muzical Matt Lawrence, deținător al premiului Grammy pentru albumul Babel al celor de la Mumford & Sons). 

Despre videoclipul pentru piesa "Cântă cu mine", Tudor Chirila spune: "A fost unul din momentele alea rare când totul a mers cum ne-am dorit/propus. Colegii mei au devenit actori peste noapte și au făcut-o într-un mare fel. Fără să vrem, împreună cu frații Mustățea, am spus o poveste cu un mesaj simplu: e foarte greu singur, e nevoie de împreună, muzica poate să te ajute să te regăsești, muzica leagă. Sună banal ca un clișeu cu un apus de soare, însă după ce am cântat la 100 de metri deasupra pământului pe o turbină eoliană, mi-am zis că, uite frate un apus pe care nu l-am mai văzut. Enjoy and share if you love this."

Tot în luna iulie, trupa Vama a lansat și un documentar de scurt metraj intitulat ,,Regii Pandemiei”, care a fost filmat în timpul concertului de anul trecut de la Arenele Romane. Acesta poate fi urmărit în premieră pe PRO TV Plus, iar din 5 august, fanii vor putea găsi documentarul și pe canalul de YouTube al trupei Vama. Prin ,,Regii Pandemiei”, regizorul Mihai Dragolea spune, cu umor și atenție la detalii, povestea show-ului trupei care s-a încumetat la singurul concert de pe o arenă mare, în vara lui 2020.