Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


The Kryptonite Sparks lansează un videoclip pentru piesa ‘Dacă vii azi’

the-kryptonite-sparks-credit-ootd.jpg

The Kryptonite Sparks
"Dacă Vii Azi" este single-ul cu numărul patru de pe viitorul material discografic The Kryptonite Sparks, a cărui lansare este programată pentru 2022.
Sursa imaginii: 
OOTD

"Dacă Vii Azi" este single-ul cu numărul patru de pe viitorul material discografic The Kryptonite Sparks, a cărui lansare este programată în 2022. Viitorul album a fost produs de The Kryptonite Sparks și înregistrat în propriul lor studio, avându-l ca "drums recording engineer" pe Adrian Despot. Mix-ul a fost făcut de Chris Sheldon (care a mai lucrat cu Foo Fighters sau Biffy Clyro).

‘Dacă Vii Azi’, este regizat de Norbert Fodor, DOP Vlad-Radu Popescu, echipa StaySharp, fiind o alternativă la ceea ce vedem prin clipurile românești astăzi.

“Încă de la începutul verii Norbert a venit cu propunerea de a produce un videoclip pentru unul din single-urile noastre. Știind cât de mișto sunt proiectele la care a mai lucrat el și crew-ul lui, a fost un moment de bucurie și am acceptat instant! A fost mai apoi un journey foarte interesant și challenging să setăm locațiile pentru filmare și să găsim actorii potriviți. Am avut o singură zi de filmare foaaarte lungă, dar a fost fun și mă simt norocos că am putut lucra cu o echipă așa de cool. All în all eu sunt over the moon cu produsul final și abia aștept să îl urmăriți și voi.” Rareș Diaconu

The Kryptonite Sparks sunt: Rareș Diaconu, Călin Răzvan Diaconu și Răzvan Anton. Îi găsești pe toate rețelele de social media (The Kryptonite Sparks) și pe platforma ta preferată de streaming (https://linktr.ee/tksofficial).