Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Actualitatea de marti, 12 octombrie 2021

ati_covid_ro_vaccinare_fb_2.jpg

Record pe toata linia in valul patru al pandemiei. Inregistram cel mai mare număr de infectări, decese și bolnavi în ATI.
Secție ATI covid
Sursa imaginii: 
RO Vaccinare / Facebook

Record pe toata linia in valul patru al pandemiei. Inregistram cel mai mare număr de infectări, decese și bolnavi în ATI. Este contextul in care medicul Valeriu Gheorghiță anunță un nou maraton de vaccinare în București, cel mai probabil într-unul din weekendurile următoare.

 

 

sumarul emisiunii 40 de minute 

Premierul desemnat începe negocierile pentru formarea noului guvern. Primele consultări ale lui Dacian Ciolos cu PNL, UDMR și minorități, vor avea loc maine.

Peste 7.000 de părinți din Iași și-au testat sau au solicitat testarea copiilor pentru Covid în cabinetele de medicină școlară. Cifra pare mică dacă ne raportăm la populația școlară din județ Iași, peste 100.000 elevi. Sunt 25.000 de teste distribuite deja școlilor care au solicitat asta.

Iar oficialitățile din Rusia au respins acuzațiile de furt al vaccinului Oxford/AstraZeneca pentru producerea vaccinului anti-Covid Sputnik. Tabloidul The Sun lansase această acuzație citând serviciile secrete britanice.

 

Toate edițiile emisiunii 40 de minute: https://www.rfi.ro/tag/40-de-minute

 
Emisiunea 40 de minute din data de 12 octombrie 2021