Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


We Singing Colors a lansat piesa "Default Tone"

we_singing_colors_-_default_tone_1.jpg

We Singing Colors a lansat piesa "Default Tone"
"Default Tone" este parte din al treilea album al formației și vorbește despre partea mai puţin fericită a unei relaţii, blocată în incertitudini şi gelozie.
Sursa imaginii: 
Captura video "Default Tone"

Piesa este parte din viitorul album al formației și vorbește despre partea mai puţin fericită a unei relaţii, blocată în incertitudini şi gelozie.

We Singing Colors a împlinit anul acesta 10 ani de existența, lansând până în prezent 2 discuri, ”Made of wool, Made of Heavy Metal” şi ”Lone Learner”. Pornit ca un proiect acustic solo al lui Andrei Haţegan, odată cu primul concert din 2011, i s-a alăturat Roxana Niculae, la voce. În următorii ani au colaborat pentru înregistrări şi au susţinut concerte în mai multe ţări din Europa şi Asia cu mai mulţi muzicieni, printre care: Vlad Ionescu (tobe), Narcis Axinte (bass), Mihai Dragolea (bass), Paul Ballo (percuţie), Adi Seven (bass), Andi Dupont Cosmin Dumbravă (tobe), Cosmin Postolache (clape), Robert Dahlquist (tobe).

"Default Tone" a fost înregistrată la Inspirat Studio, produsă, mixată, masterizată de Daniel Olteanu şi poate fi găsită pe toate platformele de streaming & buying

Piesa beneficiază de un videoclip original, realizat de studioul Almost Ready în regia lui Olivier Lefevre, acesta spune: ”Balint, (producător la Almost Ready) şi cu mine am fost încântaţi de proiect de la început. Ideea cu salata boeuf şi dragostea faţă de ea cu care au venit We Singing Colors ni s-a părut haioasă şi suprarealistă, aproape kitsch, şi se potrivea de minune cu piesa. A fost şi un prilej bun să exprimăm ideea de dragoste, în general. Aşadar, ca o ghicitoare ciudată sau o relaţie romantică imposibilă, urmărim povestea a doi îndrăgostiţi care se întâlnesc în clip, ca şi cum ar fi dragoste la prima vedere – deşi ei fac asta mereu în acest muzeu suprarealist. Ca doi copii pe terenul de joacă, încep să-şi facă de cap cu mazărea şi morcovii din tabloul cu salata boeuf. După care apare imaginea “poliţistului adult'', începe ploaia de mazăre, aşa că sunt nevoiţi să se ascundă un pic, înainte să iasă din nou la joacă. E un film de animaţie franţuzesc vechi şi frumos, "Le Roi et l'Oiseau" (1953), care mă inspiră mereu. Cred că şi-a pus amprentă şi aici.”

Mai multe informații despre formație găsiți pe: www.facebook.com/wesingingcolors, www.instagram.com/wesingingcolors şi www.wesingingcolors.com