Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Actualitatea de luni, 17 ianuarie 2022

energie_electrica.jpg

Coalitia este reunita in aceasta seara pentru noi discutii referitoare la criza facturilor mari la energie si gaze.
Coalitia este reunita in aceasta seara pentru noi discutii referitoare la criza facturilor mari la energie si gaze.
Sursa imaginii: 
pixabay.com

Coalitia este reunita in aceasta seara pentru noi discutii referitoare la criza facturilor mari la energie si gaze. Mai devreme, reuniti in sedinta, social democrații au convenit o serie de masuri pe care le vor prezenta colegilor. Printre acestea se numără plafonarea prețului la energie și gaz la o valoarea mai mică decât cea stabilită anul trecut și dublarea volumului pentru care prețul este compensat.

 

sumarul emisiunii 40 de minute 

O prima reactie si noi promisiuni de reforma la nivelul structurilor MAI din partea ministrului Lucian Bode. Dupa moartea unei fetite lovita pe trecerea de pietoni de o masina a politiei si uciderea unui taximetrist in Bolintin Vale, ministrul a vorbit de resursele insuficiente ale sistemului si oameni slab pregatiri dar si despre relatia nepotrivita dintre oamenii legi, politicieni si infractori.

Iar fostul preşedinte al Ucrainei Petro Poroşenko a sosit  astazi la Kiev, unde este chemat să răspundă la acuzaţii de trădare într-un caz despre care el susţine că i-a fost inscenat de sustinatorii  succesorului său, Volodimir Zelenski.

 

Toate edițiile emisiunii 40 de minute: https://www.rfi.ro/tag/40-de-minute

 
Emisiunea 40 de minutye din data de 17 ianuarie 2022