Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


"Memory", o nouă "mutare" din partea Karpov Not Kasparov

karpov.jpg

EP-ul "Memory" promite apariția unui viitor album Karpov Not Kasparov pe final de 2022.
Vinilul "Memory" este lansat printr-o petrecere online numita "Bye-Bye Pandemic!", eveniment care va avea la final premiera videoclipului ce dă numele EP-ului.
Sursa imaginii: 
Disco Halal

Când muzica își găsește inspirația pe tabla de șah. Pe scurt, așa a pornit aventura Karpov Not Kasparov în 2009 și după debutul discografic spectaculos cu „Soundtrack for a Game of Chess”, 2021 reprezintă o alta bornă importantă, discografică, pentru Valerius și Eduard, prin lansarea EP-ului "Memory". În februarie 2022 "Memory" devine vinil, anunțând apariția viitorul LP Karpov Not Kasparov. 

The Music Essentials spune despre EP-ul Memory astfel: "Some cosmic disco energy". Este o confirmare a drumului pe care Karpov Not Kasparov a pornit încă din 2009, pentru că "Memory" nu schimba cu nimic direcția. Inspirația rămâne tabla de șah și personajele istorice din jurul ei.

Sunt cinci piese testate strategic de Valerius Borcoș și Eduard Gabia mai întăi în concertele lor, piese devenite acum disc. Vinilul este lansat astăzi printr-o petrecere online numita "Bye-Bye Pandemic!", eveniment care va avea la final premiera videoclipului ce dă numele EP-ului, piesa "Memory".

Amănunte în interviul Karpov Not Kasparov acordat emisiunii RFI360.