Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Industria alimentară, între presiunea scăderii puterii de cumpărare şi cea a creşterii costurilor

interiorul_unui_pavilion_de_fructe_si_legume_a_pietei_din_rungis_in_apropiere_de_paris_franta.jpg

Interiorul unui pavilion de fructe si legume a pietei din Rungis, în apropiere de Paris, Franta
Interiorul unui pavilion de fructe si legume
Sursa imaginii: 
RFI/Clémence Denavit

Companiile din industria cărnii şi cele din sectorul de procesare a legumelor şi fructelor au o problemă comună: costurile cresc, preţul de vânzare trebuie ţinut sub control pentru a nu pierde cota de piaţă. Dar, spun reprezentanţii sectoarelor economice, anul acesta va fi unul de supravieţuire a companiilor.

Invitaţi: dr. Dana Tănase, director executiv, Asociaţia Română a Cărnii, Gheorghe Vlad, preşedinte al Organizaţiei inter-profesionale legume-fructe.

Emisiuni disponibile : http://www.rfi.ro/tag/rural/