Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Diego Roy de Lachaise – Descarcă “Bonapp.eco” şi mănâncă inteligent

diego_roy_de_lachaise.jpg

Sursa imaginii: 
Mirel Bran

Vom vorbi astăzi despre ce mâncăm şi cum mâncăm iar la această întrebare răspunde aplicaţia bonapp.eco pe care o puteţi descărca şi pe Android şi pe IOS. Am mai povestit despre această aplicaţie la această emisiune dar revenim astăzi cu o perspectivă nouă.

Bonapp.eco este un start-up românesc pus pe picioare de un român şi doi francezi care trăiesc de suficient de mult timp în România încât să considere că aici e casa lor. Printre ei se află un tânăr, Diego Roy de Lachaise, un francez care trăieşte în România de câţiva ani de zile şi care a fost parte a acestui proiect de la începuturile lui. Ce faci cu aplicaţia bonapp.eco ? O descarci pe telefonul mobil, îi ataşezi un card şi poţi cumpăra cu ea produse alimentare care se apropie de termenul de expirare la un preţ care poate scădea cu până la 80 % din preţul iniţial al produsului. Supermarketurile aruncă în fiecare zi o grămadă de produse care nu s-au vândut în timpul garanţiei.

Aplicaţia bonnapp.eco ne permite să oprim această risipă inutilă. Ca să aflăm mai multe despre această aplicaţie, am invitat astăzi la emisiunea « Noi venim din viitor » pe Diego Roy de Lachaise, fost Senior Tech Consultant la KMPG care a adus laolaltă pasiunea pentru bucătărie şi tehnologiile viitorului. Mai multe despre aplicaţia bonapp.eco puteţi afla pe internet la adresa cu acelaşi nume : https://bonapp.eco
Această emisiune este în limba franceză.

Toate edițiile emisiunii Noi venim din viitor: https://www.rfi.ro/tag/noi-venim-din-viitor