Andreea Ivan şi Grégoire Vigroux – Bonapp cu parfum de Yves Rocher

foto_andreea_ivan_si_gregoire_vigroux.jpg

Andreea Ivan si Grégoire Vigroux
Sursa imaginii: 
Noi venim din viitor

Viitorul are accente din ce în ce mai sumbre. Avem lângă noi, în Ucraina, un război care ne suflă în ceafă. Preţul benzinei a explodat şi, o dată cu el, toate celelalte preţuri. Inflaţia ne roade veniturile şi, de azi pe mâine, ne-am trezit că puterea noastră de cumpărare se topeşte ca zăpada în  bătaia soarelui. 

Normal ar fi să cumpărăm cu aceeaşi bani mai multe produse, nu mai puţine. E posibil aşa ceva în acest început de recesiune economică ? La prima strigare, am zice : « nu, aşa ceva e imposibil ». Totul se scumpeşte, nu se ieftineşte.

E adevărat dar există excepţii, proiecte extraordinare care schimbă viaţa noastră ordinară. Am vorbit deja la această emisiune despre aplicaţia bonapp.eco. O găsiţi şi pe Android şi pe IOS. Ce faceţi cu ea ? Comandaţi de la magazinele partenere o grămadă de produse care se apropie de termenul de expirare cu reduceri care pot merge până la 80 %. Le rezervaţi pe telefon şi le ridicaţi din magazin la preţuri extrem de mici. Bonapp.eco a fost lansată recent de un antreprenor francez care trăieşte de mulţi ani în România. Grégoire Vigroux, împreuna cu mai mulţi parteneri, a pus pe picioare această aplicaţie care ne schimbă obiceiurile de consum.

Grégoire are fibra de antreprenor şi este preşedinte al French Tech, o asociaţie care adună laolaltă start-up-uri din Franţa, România şi o grămadă de alte ţări. Bonapp.eco trece acum la o nouă etapă de creştere. După produsele alimentare veţi putea găsi acum pe aplicaţie produsele cosmetice de la Yves Rocher. Daţi clic pe bonapp.eco şi vă puteţi comanda cosmeticale care expiră peste câteva luni la jumătate de preţ. Am invitat astăzi la emisiunea « Noi venim din viitor » pe Grégoire Vigroux şi pe Andreea Ivan, general manager la Yves Rocher România. Mai multe despre ei şi proiectul lor puteţi afla la adresa : bonapp.eco

 

 

Toate edițiile emisiunii Noi venim din viitor: https://www.rfi.ro/tag/noi-venim-din-viitor