Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Din club, în gradină. Începe Green Hours Jazz Fest XIV

greenjazzfest.jpg

Green Hours JAZZ Fest. Ed. XIV
Din 1 Septembrie, Green Hours vă invita la a 14-a ediție a singurului festival internațional de jazz organizat de un club din România: Green Hours JAZZ Fest. Ed. XIV.
Sursa imaginii: 
Green Hours

Din 1 Septembrie, Green Hours vă invita la a 14-a ediție a singurului festival internațional de jazz organizat de un club din România: Green Hours JAZZ Fest. Ed. XIV. Festivalul va debuta cu un concert Teodora Enache Brody, în memoriam Voicu Rădescu. Despre acest eveniment vorbește Rozana Mihalache de la Green Hours, în cadrul emisiunii RFI360.

 

Tot în prima zi de festival va fi și o premieră mondială. Proiectul „Hemera” (Grecia/Italia): Tania Giannouli – pian; Michele Rabbia – percuții, electronice; Daniele Roccato – contrabas, un proiect care va cânta pentru prima dată aici, în București, la gradina Green Hours.

2 septembrie înseamnă orientation française. Cu ajutorul Ambasadei Franței și Institutul Francez vor urca pe scena două dintre cele mai interesante proiecte din țara cognacului: Roberto Negro – Papier Ciseau și Émile Parisien – Vincent Peirani Duo – Abrazo.

A treia seară a Green Hours JAZZ Fest propune 3 concerte speciale. Ana Dubyk – Albert Tajti Duo (România) – From a Quiet Place, după care Rafał Sarnecki Quintet din Polonia și, nu în ultimul rând, Trigon (Republica Moldova).

Și în sfîrșit, seara a 4-a a Green Hours JAZZ Fest debutează cu un concert Ganna Ensemble (Ucraina, Germania, Franța, Austria, Suedia) și se încheie cu un recital Julian Sartorius, artist elvețian, care „transformă sunetele în forme nemaiîntîlnite”.

Pagina evenimentului pe Facebook, aici. Pentru bilete, clic aici