Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


20 de ani de la primul disc Trooper, primul concert Inteligent Music Project în România

rock_n_vama.jpg

Trooper (Rock N' Vama)
Trooper și Intelligent Music Project vor concerta la Arenele Romane din București în data de 24 septembrie 2022. În deschidere vor urca pe scenă Olympus Mons.
Sursa imaginii: 
Rock N' Vama

Un concert cu adevărat rock este programat pe 24 septembrie la Arenele Romane din București, Trooper și Intelligent Music Project vor concerta, cu Olympus Mons în deschidere. Evenimentul marchează 20 de ani de la apariția primului album de studio Trooper, "Trooper I", dar și prima apariție pe scena in România a proiectului Intelligent Music Project.

Stabilit de trei ani în țara noastră, Ronnie Romero pe care îl știți poate și din componența trupei istorice Rainbow, iese în premieră pe scena din România cu proiectul sau actual Intelligent Music Project. IMP nu este o noutate, trupa a fost de fapt fondată în Bulgaria prin 2011, Ronnie Romero fiind cel mai nou membru al acestui proiect muzical. Pe ultimele trei albume ale trupei, își face apariția în componență și Ronnie, iar pe ultimul disc lansat în Iulie, Ronnie a venit cu propriile compoziții. Tot în 2022, Intelligent Music Project a fost parte din competiția națională Eurovision din Bulgaria.

Sunt 20 de ani de la apariția primului disc Trooper. Despre asta, Alin Dinca spune: "Nu pot să cred că au trecut 20 de ani de când am lansat 'Trooper I'. 'Tari ca munții' are 20 de ani! Tot așa 'Strigăt', 'Dorința', 'Totul e fals', 'Cum vreau eu'... este incredibil. Nu simt că au trecut anii ăștia. Pe scenă timpul dispare. Pe lângă această sărbătoare, trebuie să mai spun că sunt extrem de fericit să îi avem alături de noi pe Intelligent Music Project, una dintre formațiile de top ale Bulgariei. Solistul lor, bunul nostru prieten Ronnie Romero, va cânta cu această ocazie pentru prima oară în România. Ronnie este solist și în Rainbow, MSG, Lords of Black etc. Indiscutabil este unul dintre cei mai buni soliști ai lumii." Urmăriți interviul acordat de Alin Dinca și Ronnie Romero emisiunii RFI360, cât despre evenimentul din 24 septembrie, găsiți bilete și informații, aici.