Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Alexandru Agatinei şi Monica Zara – How to web, tehnologie şi inovaţie cu parfum românesc

foto_alexandru_agatinei_si_monica_zara.jpg

Mirel Bran, Monica Zara și Alexandru Agatinei
Sursa imaginii: 
Mirel Bran

În viitor vom muta o bună parte din vieţile noastre în universul digital. Pandemia cu Covid-ul nu a făcut decât să accelereze acest proces. Pare ceva fantastic, avem uneori impresia că viaţa bate filmul, adică realitatea noastră cotidiană e mai intensă decât o poveste de science-fiction. Pe unii treaba asta îi fascinează, îi atrage şi le dă energia să experimenteze perspective noi. 

Pe alţii, evoluţiile tehnologice îi sperie. E o reacţie legitimă, are şi frica sensul ei. Dar noi ne-am adunat la emisiunea « Noi venim din viitor » pentru a dezteleni meandrele viitorului.

 

 

Nu suntem aici ca să judecăm pe unii sau pe alţii ci pentru a construi împreuna o nouă viziune despre lume, viaţă şi business. Aţi auzit de How to web ? E locul în care inteligenţa româneasca şi internaţională se întâlnesc pentru a schimba idei din zona tehnologiilor care vor schimba paradigma lumii în care trăim. How to web e o conferinţă care se va desfăşura miercuri 21 septembrie şi joi 22 septembrie la Face Convention Center de la Bucureşti. Vă puteţi înscrie la acest program la adresa : www.howtoweb.co.

Ce veţi găsi acolo ? Unele dintre cele mai strălucite minţi din România şi din alte ţări care au creat afaceri de succes şi start-up-urile care ne reconfigurează viitorul. Am invitat astăzi la emisiunea « Noi venim din viitor » pe Alexandru Agatinei, CEO al evenimentului How to web şi pe Monica Zara, Head of conference, principalii pioni ai acestui eveniment. How to web a reuşit să facă din România un reper pe harta internaţională a start-up-urilor şi a inovaţiei.

Alexandru Agatinei a studiat la Facultatea de Administraţie şi Afaceri din Bucureşti şi are un MBA la Şcoala Internaţională de Management din Bucureşti. Monica Zara a studiat ingineria la Politehnica din Bucureşti. Tineri ca Alexandru şi Monica rescriu astăzi povestea României de mâine. E o Românie conectată la viitor, locuită de oameni inteligenţi care rescriu acum paradigma economică a lumii de mâine.

 

Toate edițiile emisiunii Noi venim din Viitor: https://www.rfi.ro/tag/noi-venim-din-viitor

 
Noi venim din viitor - ediția din 16 septembrie